Skip to content

En hier is een Schubert

20 februari 2011

 

Hier staat ook de Schubert verteld een fotograaf mij nadat we de grape en wijn mensen op de tegels op de vloer vonden. Ha ja daar een Max Schubert die veel gedaan heeft voor veredeling van wijn en zorgen dat het bewaard kan worden. Maar die fotograaf wist helemaal niet dat er een Bob Schubert in Holland net aan kwam. Toeval of niet, maar het leek op een link en we hebben die link gevolg:)
Barossavalley – de wijngaarden van Australie, waar de beste wijnen vandaan komen. En dan krijg je linken die ons willen vertellen om daar op zoek te gaan.
De man heeft veel betekent voor het veredelen van wijn in dit gebied en de wijn compagnie waar hij voor werkte verkoopt de duurste en mooiste wijnen. Dat hij niets had met die dure prijzen – heeft hij eerlijk toegegeven, voor hem was het een uitdaging om een goede tafelwijn te maken, maar zijn flessen gaan gemakkelijk voor 1000 euro over de toonbank en voor oudere versies nog veel meer.
We gingen naar Penfolds in Nuriootpa. En zagen een mooie foto van deze meneer. We werden er hartelijk ontvangen en mochten daar de boeken inkijken van deze Max Schubert, die waarschijnlijk in de verte met elkaar gerelateerd zijn.

Ik heb het gevoel dat we deze plaats vaker hebben bezocht – en dat dingen en mensen ons begeleiden naar plaatsen die we gewoon moeten bekijken.

De aussies zijn gewoon aardig

De omgeving is prachtig, jammer dat het zo bewolkt is…

Advertenties

From → australie, avontuur

5 reacties
  1. hay Marja heb weer effe bijgelezen ,jullie genieten wel he .
    is toch ook fijn zo samen een reis maken xknuffff en liefs xxxxx

  2. fantastisch om zo’n ontdekking te doen, geniet er maar van!

  3. wat leuk marja
    om een naamgenoot tegen te komen, gezellig hé,

  4. Heerlijk je reis zo mee te mogen volgen Marja

  5. heb ik je ooit verteld, dat een kennis van me ook bob schubert heet:))

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: