Skip to content

In het hof van Eden

1 maart 2011

Naar Eden
We zijn weer terug naar de kust gegaan en onderweg naar Melbourne. Nee niet naar de city, maar langzamerhand afzakkend via de kust naar Melbourne en het is prachtig.
We zitten in een prachtige motel, de goedkoopste die we zijn tegengekomen, alleen ons betaalde internet valt steeds uit, helaas.
Vandaag hebben we geprobeerd om een bush walk te doen, maar onze auto houdt niet van een primitieve zandweg en we deden lang over een stuk van 7 kilometer en dat terwijl we er 28 moesten gaan. Uiteindelijk zijn we zonder bij de zoutcreek te komen, terug gegaan, maar het was een mooie ervaring. Ik kwam deze termietheuvel tegen en Bob een echte slang. brrr oke
Het is best wel prachtig om gewoon alleen in de natuur te zijn, dat is in ons land wel anders. Het weer betrok en we wilden daar niet alleen zijn, vooral omdat we vast kunnen zitten door het water en nergens alarm kunnen slagen.
Er staat ook een stevige wind en de golven klotsen tegen de rotsen aan. Deze baai staat bekend voor zijn walvissen, alleen is het daar de tijd niet voor.
we willen nog even genieten – even de ruimte ervaren en we hebben besloten om pas op het eind weer terug te keren in Melbourne.
Het land is zo groots, zo vol natuur en mensen zijn zo vriendelijk. Ze willen veel voor je doen als je maar bereid bent om oprecht het gesprek in te gaan.
Prachtig..

Advertenties

From → australie

5 reacties
 1. Annie permalink

  En het genieten straalt van je blog , heerlijk!!
  L Gr Annie

 2. heerlijk marja,
  ik zou me daar tegen de klippen omhoog genieten:-))

 3. Je reist lekker voort… hoe lang nog meis?

 4. Volgens mij gewoon heel verstandig gedaan Marja 🙂 Geniet nog maar even van de ruimte.
  Dikke knuffel

 5. oprecht in gesprek gaan; dat is juist heerlijk voor je, dat weet ik :o)

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: